kiehkura
Sammontie 11 | 28360 Pori | 02 635 6655

Kynsistudio


Kati R "Utu"

CND kynsihoitaja, sairaanhoitaja, Kiehkuran omistajaosakas

Kiehkuran kynsistudio Utunails


Uusi, luonnollisten kynsien oma kynsistudio Utunails avattu Kiehkuraan! Eroon rakennekynsistä tai kuluttavista geelilakkauksista? Ohuet, hauraat, liuskoittuvat ja katkeilevat kynnet? Pureskeletko kynsiäsi ja ihoa? Pidä huolta omien kynsiesi terveydestä ja kasvata vihdoin vahvemmat, upeat ja näyttävät kynnet! Saat käyttöösi maailman laadukkaimmat tuotteet ja välineet sekä hyvät neuvot kaupan päälle.

Shellac™-kestolakkaukset on omien luonnonkynsien hellävarainen ja kestävä lakkaus. Se on ohut ja joustava kuin kynsilakka mutta antaa tukea ja vahvuutta kuin geelilakka. Kestolakkaus ei vaurioita omia kynsiä ja se on poistettavissa myös itse, ilman viilaa!

Varaa aika netissä!


Hinnasto 2022
Linkki hinnastoon


Palvelut


Hoitoaika / Lahjakortti

Tunti yksilöllistä hoitoaikaa! Osta lahjaksi tai ihan itselle, suunnitellaan hoito vasta paikan päällä.

CND Shellac™ kestolakkaus kädet

Ohut ja joustava lakkaus joka pysyy kauniina päivästä toiseen jopa kolme viikkoa! CND Shellac™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata joten ne eivät ohene eivätkä vaurioidu. Shellac lakkaus on hellä kynsillesi ja se vahvistaa kynsiä juuri sen verran että ne tuntuvat luonnollisilta mutta kestäviltä.

CND Shellac-lakkaus on mahdollista poistaa myös itse kotona, sitä ei tarvitse viilata pois. Saat ohjeet poistoon laiton yhteydessä. Uuden lakkauksen yhteydessä poisto on ilmainen! Suositeltava huoltoväli on 3 vkoa.

IBX rakennehoito

Ainutlaatuinen ja palkittu IBX rakennehoito korjaa ja vahvistaa vaurioituneita kynsiä. Suositeltava hoitomuoto erityisesti rakennekynsien ja geelien poiston jälkeen tai jos haluat kasvattaa omia kynsiäsi! Hinta sisältää kevyen manikyyrin. IBX hoito toistetaan tarpeen mukaan, hoitosuunnitelma tehdään ensimmäisen kerran yhteydessä.

Geelilakkaus varpaiden kynsille

Kestävä geelaus varpaille pysyy kauniina monta viikkoa!

Geelivahvistus kynsille

CND Plexigel / IBX Builder. Hintaan sisältyy manikyyri.

Tuote valitaan tarpeen mukaan. Kevyt geelivahvistus suojaa ja muotoilee omaa kynttä tai sillä voidaan korjata yksittäisiä taittuneita ja osittain katkenneita kynsiä. Vahvistuksella ei rakenneta kynteen pituutta. Sopii hyvin myös avuksi kynsien pureskelun lopettamiseen. Vahvistus voidaan jättää värittömäksi tai sen päälle voidaan tehdä lakkaus.

porilaisel syrämmel