Kiehkura
Sammontie 11 | 28360 Pori | 02 635 6655

Yritysesittely


Kati ja Nina

Porilaisel syrämmel mukan!

Kiehkura on porilainen perheyritys, jolla on jo 35-vuotias liikehistoria! Yrityksessä on työskennellyt useampia parturi-kampaajayrittäjiä, heistä monet ovat olleet Kiehkuran pitkäaikaisia kumppaneita, josta yrityksenä olemme erityisen ylpeitä ja kiitollisia. Yrityksen omistajina meidän tehtävämme onkin huolehtia liikkeen työntekijöistä, jotta he voivat huolehtia asiakkaistaan.


Teksti ja tarina Kati Railanmaa
Jari remppaa

Nykyinen liiketilamme avattiin vuonna 2016 Herralahteen, Elämyskuva Harri Virran naapuriin. Remontoimme tilat kahdesta autotallirakennuksesta 176m2 liiketilaksi. No siis, Jari rakensi, Kati piirsi, suunnitteli ja pomotteli ja Nina juoksi tukka putkella siinä välissä. Samaan aikaan kaikilla oli omat työnsä hoidettavana, Nina ja Kati hoitoalalla ja Jari rakennusalalla. Se kesä mentiin tukka takana ja elämä edessä! Mutta ilman ystäviä olisi tullut harmaita hiuksia. Meillä oli onneksi monta talkoolaista rakentamassa Kiehkurasta vielä karvan verran parempaa!


Koko rakentamisen ajan meillä oli päämääränä tehdä liiketilasta esteetön, jotta kulkeminen onnistuu myös pyörätuolilla ja rollaattorilla. Tiedämme että Kiehkuralla on paljon vakioasiakkaita, jotka tarvitsevat liikkumiseen vähän enemmän tilaa ja meille tämä oli ihan kunnia-asia! Vieläkin on parannettavaa, mutta pikkuhiljaa rakennamme liiketilasta parempaa ja esteetöntä. Sitäpaitsi, onhan se hyvä että on avaraa tilaa antaa hiusten hulmua!


Toinen hyvinkin tärkeä asia oli ilmanvaihtoon panostaminen. Sekä asiakkaat, että henkilöstö voivat saada haittoja kemikaaleista, joita mm. värjäyksissä käytetään. Koneellinen ilmastointi suunniteltiin tarkasti ja lisäksi asennettiin kaksi ilmalämpöpumppua. Teimme myös erillisen värihuoneen jossa käsitellään kemikaalit ennen ja jälkeen käytön. Ilmanlaadusta olemmekin saaneet paljon kiitosta!

Sisäänkäynti purettuna

Purettiin iso väliseinä ja rakennettiin uusia, tehtiin ilmastoinnit, putkityöt ja sähkötyöt, haettiin kalusteita pitkin maakuntaa ja rakennettiin jopa kampaamopuolen asiakaspaikat! Itse kun tekee niin tulee sellaista kuin sattuu saamaan. Tai kuten Jari sanoi kun Kati mutisi jotain työnjäljestä: "Tähän hintaan nyt sai tällasta!" No eipä siinä voinut lähteä hiuksia halkomaan kun palkasta ei ollut puhettakaan.

Sisäänkäynti valmiina

Oma hommansa oli ulkoseinien muokkaamisessa, kahden ison nosto-oven muuttamisessa sisäänkäynniksi ja näyteikkunoiksi ja sisäänkäynnin rappusten tekemisessä. Olisi kai kannattanut tilata ihan betoniauto pihaan, eikä sotkea pussillinen kerrallaan kuraa lautojen väliin. Oli kylmää ja märkää ja sotkuista ja ainakin vähintään Bad Hair Day! Hienot niistä portaista tuli vaikka välillä tuntui, että ois ennemmin halunnut repiä hiukset päästä. Ei sentään revitty, koska joku sanoi hiusten olevan naisen kruunu ja kukas nyt koruista kieltäytyisi?


Hoitohuone vailla yrittäjää!Kuva hoitohuoneesta. Linkitys tänne etusivulta tiimiläisten kuvista "Paikka vapaa" Kauneusalan ammattilaiselle....


Kuvatekstiä.


Kuvatekstiä.


Osakeyhtiön omistajat


Tavoitat meidät sähköpostilla

Nina Railanmaa

Yhteistyökumppanivastaava

Kati Railanmaa

Yritysvastaava ja mainonta

Jari Kokkonen

Osakas

Porilaisel syrämmel